Zonder Airco geen zomer!

autogarage Utrecht

Deze zomer heeft onze airco het begeven. Heel erg balen want zo is het in de warme dagen niet uit te houden in de auto. En omdat ik last heb van astma is het voor mij noodzakelijk dat er een goedwerkende airco in de auto zit. Anders word het erg heet en snak ik naar frisse lucht.

Airco moest gemaakt worden

Heel erg balen dat die stuk ging natuurlijk maar hij moest ook gemaakt worden uiteindelijk. Voor deze reparatie zijn we naar autogarage Utrecht gegaan. In deze garage heb ik mijn verhaal gedaan. Helaas kon de airco niet per direct gemaakt worden, waar ik al niet vanuit ging en wat normaal is.

Autogarage Utrecht repareert alle automerken

De volgende dag kon ik wel weer langs komen voor de reparatie. Er werd gelijk gesleuteld aan de auto en ik zag meteen dat het in goede handen was. De airco werkte weer fantastisch dus daar was ik erg tevreden over. Ook viel het me op dat autogarage Utrechtautogarage Utrecht niet zomaar een garage is. Ze repareren namelijk alle merken! Handig want wij hebben thuis 3 verschillende automerken staan. Ik wilde autogarage Utrecht als vaste garage voor onze auto’s aanstellen en dat heb ik inmiddels ook gedaan nu. Mij zien ze zeker terug, als het nodig is!