Afvallen eetschema

De zomer komt er weer aan en ik wil toch echt dit jaar nog een keer in bikini. Ik ben wel niet zo heel erg piep meer, maar in de zon zit ik nog heel erg graag. En dan natuurlijk ook met blote buik. Tijdens mijn zoektocht op internet naar een afvallen eetschema, stuitte ik zomaar op een prima website.

Er werd een afslankprogramma belooft waarbij je normaal mag eten. Dus je eigen eetschema aanhouden, met een aanvulling van voedingssupplementen. Een geweldige uitdaging om een aantal kilo’s kwijt te raken. De 3 fases van het afslankprogramma zijn.

  • Afslanken
  • Stabiliseren
  • Balans.

Afvallen met voedingssupplementen van Slinc

Een prettig afslankprogramma wat je online doet. Ik ben al een poosje bezig en al een aantal kilo’s kwijt. De voedingssupplementen van Slinc geven een heerlijk vol gevoel. Geen gesnoep tussendoor en een gewone warme maaltijd aan het einde van de dag. Samen met de Slinc coach is afvallen veel gemakkelijker.

Een Slinc coach werkt meestal in haar praktijk met beweging en behandeling voor plaatselijke vetverbranding. Op de website vindt je deze Slinc coaches door het hele land. Mijn afvalperiode is bijna voorbij. Nog 1 kilo en ik kan aan het stabilisatieproces beginnen!