Het beste themafeest idee

themafeest idee

Ben jij op zoek naar het beste themafeest idee? Dan is het juiste adres al voor je gevonden. Voor een ieder zijn smaak is er wel iets te organiseren om ervoor te zorgen dat je, met familie of je personeel, een geslaagde dag of avond kunt organiseren. Toen ik deze website had gevonden ben ik op het idee gekomen om een offerte op te vragen voor de categorie, glitters and bubbles. Het idee hierachter is dat ik mijn personeel een avond wil geven als echte royals. 

 

themafeest idee

Een top avond!

Dit themafeest idee is dan ook bij iedereen in de smaak gevallen. De offerte viel mij zo erg mee dat ik voordat het feest begon nogal sceptisch was. Dit was onterecht want, van het begin tot het einde is er alleen maar gelachen, genoten en de tijd is voorbij gevlogen. Het eten was fenomenaal en hierover wil ik bij deze namens mij en mijn personeel, grote complimenten over achterlaten. Vanaf de aankomst tot het vertrek heeft iedereen zich gevoeld (en gedragen) als een echte royal. 

Nu wij al een aantal weken later zijn en er nog over wordt gesproken, bracht dit mij op het idee om mijn reactie op dit blog achter te laten.