Ik heb hielspoor, wat nu?

hielspoor

Vanaf het moment dat ik te horen kreeg dat ik last had van hielspoor baalde ik enorm. De klachten in mijn voeten werden met de dag erger. Niet meer een wandeling kunnen maken met de honden in het bos. Ik redde het niet vanwege de pijnscheuten die ik op gegeven moment kreeg. Hier wilde ik maar al te graag af. Zodoende ben ik naar de huisarts geweest in de hoop dat hij erachter kon komen wat hier de reden van was.  Gelukkig had hij het vrij snel gevonden en met pijnstillers kon ik weer huiswaarts. Alleen is dat voor mij niet dé oplossing waar ik naar zocht. Ik zocht namelijk naar een oplossing zodat ik geen pijnstillers meer hoef te slikken.

hielspoor

Gevonden op het internet

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar tips wat ik kan gebruiken. Dit leidde mij naar de website van Footlogics. Op de website van dit bedrijf heb ik zooltjes gevonden die het lichaam ondersteunen. Hiermee wordt het lichaam weer terug op zijn plek gezet en kun je de klachten gaan verhelpen. Je raad natuurlijk al wel dat ik dit direct heb besteld.