Meld je aan als burgerhulpverlener

Meld je aan als burgerhulpverlener

Meld je aan als burgerhulpverlener en dan kun jij ervoor zorgen dat je levens kunt redden. Want wanneer je hierin bent opgeleid, dan kun jij als eerste ter plaatse zijn als er in jouw omgeving een ongeval plaats vind. Omdat ik dit uit eigen ervaring kan vertellen, ben ik zo blij dat veel meer mensen aan een training gaan beginnen. Hoe meer mensen kunnen reanimeren, hoe meer mensen er gered kunnen worden. Zelf heb ik de training via G4S gevolgd. Hier leren zij echt alles omtrent de juiste hulpverlening. Moet er wel bij zeggen dat hier ook zeer veel verschillende cursussen te volgen zijn. Heb een paar keer met mijn ogen geknipperd om te kijken of hier echt zoveel trainingen waren. 

Meld je aan als burgerhulpverlener

Meld je aan als burgerhulpverlener

Meld je aan als burgerhulpverlener en redt hiermee een leven. Veel mensen staan er niet bij stil hoe belangrijk een training om hulp te kunnen verlenen kan zijn. Soms krijg je reacties van dat zij niet durven te helpen als er iemand niet goed is geworden. Natuurlijk kan ik dat begrijpen, maar om dan nutteloos toe te kijken is helemaal dom. Niet voor niets wordt er gezegd dat de grootste fout is om niets te doen. Bedenk dat jij zelf in zo een situatie terecht kan komen en je niets liever wilt hebben dan geholpen te worden. 

Mijn ogen heeft een hulpverleners training geopend en daar ben ik enorm dankbaar voor. Doordat ik nu weet hoe je het beste iemand kan helpen, blijf ik niet toekijken. Op zo een moment wil ik mij nuttig voelen en zal er alles aan doen om een slachtoffer te helpen. met deze inzet heb ik onlangs iemand goed kunnen helpen. Deze persoon is er elke dag nog zeer dankbaar voor, dat ik hem de nodige hulp heb kunnen bieden.

BHV