Nieuwe computer niet zomaar geregeld

computer advies

Een tijdje geleden heb ik mijn computer verkocht. Dit omdat het zo’n trage computer is geworden in de afgelopen jaren. Ook al was het een recente computer, het werd op een gegeven moment zo erg traag dat ik het mijn werk niet meer aankon om op deze computer te werken. Voor mijn werk moet ik veel bestanden opslaan dus een computer met veel opslag is vereist.

Verlangde naar iemand die me kon helpecomputer adviesn

Nu de computer weg was had ik natuurlijk ook weer een nieuwe nodig. Maar omdat ik zelf niet veel verstand heb van wat een goede computer is ben je altijd geneigd om iemand te laten mee denken. Dat ik heb ik dan ook gedaan. Ik zocht computer advies. Iemand die met me mee kon denken over wat voor mij een geschikte computer was.

Prachtige computer gevonden dankzij goed werkend computer advies

Voor dit computer advies had ik 2Fix ingeschakeld. Samen met een medewerker van dat bedrijf hebben we gekeken naar wat voor een computer ik nodig had. Ook keek ze naar wat ik voor werk deed en waar ik het meeste mee bezig ben op een computer. Uiteindelijk hebben we een prachtige computer gevonden waar ik nu uitstekend mee te werk kan voor mijn werk.